Project management

Media1 (Custom)We kunnen een IT projectmanager aanstellen om de noden binnen uw project mee op te volgen. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies waar de de noden van bedrijven liggen en hoe we optimaal kunnen profiteren van software aanpassingen.

Consultancy

Redo (Custom)Het leveren van consultancy is meer dan het opstellen van een analyse. Het suces van een een implementatie, is afhankelijk van hoe goed de consultant de noden van een bedrijf kan vertalen naar de software toepassing. Een goede kennis op gebied van IT en business processen is dan een vereiste.

Development

Full Screen (Custom)Het uitwerken van een analyse in gebruiksvriendelijke software is specialistenwerk. Het verhoogt zowel het gebruikerscomfort als het rendement van uw onderneming indien ze doordacht opgezet wordt. Software moet de dagelijkse handelingen op een gebruiksvriendelijke manier versnellen.

Webdevelopment

Globe (Custom)Een volledige restyle van uw bestaande website, als ook het ontwikkelen van een volledig nieuwe website. Dit tegen een budget vriendelijke prijs. Het wordt voor bedrijven de dag vandaag steeds belangrijker om ook online sterk aanwezig te zijn.

(vraag HIER gratis uw offerte aan)

Specifiek maatwerk

Links (Custom)Onze specialisatie is het ontwikkelen van diverse koppelingen tussen verschillende platformen en systemen :

  • koppeling tussen ERP systeem en externe applicaties.
  • koppeling backend naar diverse webservices.

Bij producten vindt u een selectie uit onze realisaties.

Training - opleiding

Chat (Custom)Wij bieden diverse trainingen aan op maat van de klant. Dit kan gaan van het aanleren van uw software, verbeteren van business processen, zelf beheren van uw web content via een CMS systeem,….

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match